Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Андора

Имот за продажба в Андора

Княжество Андора се намира между Франция и Испания и е много малка европейска държава. Той обхваща площ от малко под 500 км² и е благоприятна дестинация за експатриране.

Страната се радва на данъчни облекчения и това предимство предизвиква интереса на чуждестранните инвеститори, които се интересуват от продажба на имоти в Андора. Икономиката на Андора се основава на банковия, застрахователния и туристическия сектор.

Единствените плащания са данъци за местните администрации, които не надвишават годишния лимит от 400 евро за хижа от 500 м2. В съседна Испания аналоговият данък върху имота може да достигне до 3000 евро годишно, в зависимост от региона.

Андора е благоприятно географско положение на Княжество, близостта му до Барселона и Тулуза, както и до Мадрид, Биариц и Френската Ривиера.

Андора е курорт за цялата година, ски курортите Андора са на разположение за 5 месеца в годината, спа курортите са отворени през цялата година. Едно от най-добрите места за търсене на имоти в Андора.

Средиземноморските курорти на Франция и Испания се намират на 2-3 часа път с кола.

Банките на Андора са включени в първите 20 глобални банки от гледна точка на частните инвестиции.

Андора не е член на ЕС, жителите на Андора могат да получат шенгенска виза с многократен вход в испанското консулство в рамките на 20 минути, като само паспортът и паспортът в Андора. Картата на Андора ви позволява да живеете в Андора, Испания, Португалия, Франция и Монако.

Трябва да се помни, че всяка година Андора с население от 70 000 души приветства около 8 милиона туристи, така че това е най-добрият начин да видите активите на Андора за недвижими имоти от това измерение.

Имотът за продажба в Андора е изключително разнообразен: има нови сгради и стари селскостопански къщи от сто години, напълно изолирани вили и апартаменти в центъра на града или селото с най-висококачествени довършителни работи.

През 2017 г. на пазара има много "стари запаси". Оттогава много от тези поводи са били продадени. Това неизбежно се дължи на нарастването на търсенето както на купувачите, така и на наемателите.

През 2018 г. много нови възможности идват на пазара на имоти за продажба в Андора. Може да се предположи, че това са собствениците, които искаха да продадат преди години, но не бяха склонни да намалят цените. Веднъж след като този кръг от стари акции се продаде, и двете нови сгради отново ще се увеличат (все още има много блокове, свободни да завършат / продадат) или цените ще се увеличат. Ако приемем, че еврозоната остане икономически стабилна и имиграционната политика на Андора позволява на повече хора да влязат в тази страна, не е трудно да се очаква, че ще има малко от двете.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 29371

За продажба Тристаен, Андора, La Massana, La Massana, Av Sant Antoni 69

586,740.00BGN
За продажба
Тристаен

100 m²
3-стаен апартамент, един от тях апартамент, с 2 баня, голяма кухня с шкафове за рециклиране и голяма конферентна зона. Налице е естествен паркет в цел...
Cod. 20731

За продажба Други (жилищни имоти), Андора, La Massana, SISPONY, CTRA LES AGUDES 10

2,346,960.00BGN
За продажба
Други (жилищни имоти)

300 m²
Фантастична къща с изглед ESPECTULARES. 4 леглото. 3.5 бани, много 327 M ², кухня, трапезария, хол, тераса, градина, APARC. За 2 коли. GET за пребивав...
Cod. 19770

За продажба Едностаен, Андора, La Massana, Arinsal, Carretera Gral de Arinsal

371,602.00BGN
За продажба
Едностаен

65 m²
Обновен, шестдесет и петквадратни метра, 1 двойна, 1 баня, кухня дизайн, дневна с балкон достъп. Паркинг и съхранение. Апартаментът се намира точно ср...
Cod. 14602

За продажба Къща в стопанство, Андора, Andorra la vella, Escaldes, Coll de Jou, s/n

5,378,450.00BGN
За продажба
Къща в стопанство

785 m²
Луксозни Xalet великолепна лице в Княжество Андора, с отлична панорама и качеството облицовки. Настаняване от 420 м2, гараж от 386 м2, 160 m2 и 180 m2...
UNAVAILABLE
Cod. 8816

За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Андора, Andorra la vella, Andorra, 45 Av St Antoni

440,055.00BGN
За продажба
Бар/Ресторант/Нощен клуб

160 m²
Ресторант-пицария грил единствената пицария с дърва фурна в Massana стая с капацитет от 50 места плюс лятна тераса с капацитет за 24 души. Напълно обо...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB